همایش پیاده روی دانشگاهیان دانشگاه تفرش برگزارشد

۱۴ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۸ کد : ۲۸۰۷ اخبار
همایش پیاده روی دانشگاهیان دانشگاه تفرش گرامیداشت هفته فرهنگی شهرستان و دهه ولایت با حضور هیأت رئیسه دانشگاه، و کارکنان صبح روز سه شنبه ۱۴ شهریور ماه در دانشگاه تفرش برگزار گردید.
همایش پیاده روی دانشگاهیان دانشگاه  تفرش برگزارشد

به گزارش روابط عمومی، این همایش با پیاده روی ازمسیر درب ورودی تا یادمان شهدای گمنام آغاز و شرکت کنندگان بعد از پیمودن مسیر با گلباران قبور مطهر شهدای گمنام و ادای احترام به مقام شامخ آنان به کار خود پایان دادند .

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش در این مراسم با اشاره به کلام حضرت علی (ع) در خطبه متقین که انسانهای باتقوا تجارتشان پرسود است گفت: شهدا جان عزیز خود را تقدیم و در قبال آن بهشت پر نعمت را دریافت نمودند که این تجارت تجارتی پر سود می باشد.

حجت الاسلام دکتر سید "مهدی قاضی زاده" با بیان این که شهدای گمنام برگزیدگان ما در جهان آخرت هستندافزود:  توجه به خداوند و خلوص نیت در اعمال رسالت کنونی ما برای ماندگار شدن اعمال ما در دنیا و آخرت است زیرا اعمالی که به قصد خودنمایی انجام می پذیرد ارزشمند نیست.

تمام

خبرنگار: سمیه هدایتی