تفاهم نامه همکاری آموزشی تربیت و استخدام در زمینه هوانوردی و جهانگردی بین دانشگاه تفرش و بخش خصوصی امضاء شد

۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۶:۵۴ کد خبر : ۳۴۴۴ رویدادها
رییس دانشگاه تفرش گفت: تفاهم نامه همکاری آموزشی تربیت و استخدام در زمینه هوانوردی، جهانگردی، هتلداری و صنعتی با حضور نماینده مردم شهرستانهای تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و تیم سرمایه گذاری بخش خصوصی بین این دانشگاه و بخش خصوصی امضاء شد.
تفاهم نامه همکاری آموزشی تربیت و استخدام  در زمینه هوانوردی و جهانگردی  بین دانشگاه تفرش و بخش خصوصی امضاء شد

دکتر حمیدرضا صبا روز یکشنبه در  حاشیه برگزاری نشست هماهنگی انعقاد قرارداد این تفاهم نامه در گفتگو با خبرنکار روابط عمومی افزود: به منظور این تفاهم نامه، دانشگاه تفرش متعهد می گردد فضای آموزشی موردنظر در خصوص آموزش 1000 هنرجو در ایام پایان هفته و نیز فضاهای رفاهی، ورزشی و اسکان اساتید را در اختیار اساتید و هنرجویان قرار داده و همچنین در بخشی از برنامه ریزی های آموزشی و اجرای آنها و استفاده از اساتید دانشگاه با شرکت مذکور همکاری داشته باشد.

وی ادامه داد: استفاده از توان علمی اساتید دانشگاه تفرش به منظور تدریس از دیگر موارد تعهدات دانشگاه تفرش است، که طبق توافق طرفین قراردادمقرر گردید چنانچه ظرفیت های آموزشی اساتید دانشگاهی مورد نظر در دانشگاه تفرش حضور داشته باشند طرف قرارداد موظف خواهد بود که از این ظرفیت در اولویت استفاده نمایند.

دکتر پرویز پارسامنش از گروه هوانوردی نیز در این نشست گفت: دانشگاه تفرش اولین دانشگاه در کشور است که گامهای نخست برای ایجاد همکاری های آموزشی در زمینه هوانوردی را  با بخش خصوصی برداشته است.

وی تصریح کرد: امیدواریم این تفاهم نامه به بستری برای انجام فعالیت های پژوهشی، صنعتی و تولیدات در زمینه رشته هوانوردی در راستای فراهم نمودن زیرساخت های تولید  تبدیل گردد .

دکتر پرویز پارسامنش ادامه داد: همچنین مقرر گردید از ظرفیت دانشگاه تفرش به منظور راه اندازی سایت پروازی و منطقه گردشگری هوانوردی در محیط دانشگاه برای نخستین بار استفاده گردد.

لازم به ذکر است شرکت مذکور پس از تربیت و آموزش نیروهای آموزش دیده نسبت به استخدام آنها همکاری و اقدام لازم  را معمول نماید.