پیام تبریک رئیس دانشگاه تفرش به مناسبت روز دانشجو

۱۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۷ کد : ۴۰۶۳ رویدادها
رئیس دانشگاه تفرش در پیامی سالگرد حماسه ۱۶ آذر را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور به خصوص دانشجویان محترم تبریک گفت.
پیام تبریک رئیس دانشگاه تفرش به مناسبت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی، متن پیام دکتر حمیدرضا صبا به شرح زیر است:

16 آذر یاد آور خاطره شهادت سه دانشجوی استکبار ستیز است که با نثار خون پاک خود در محیط مقدس دانشگاه، غرور استکبار آمریکایی را شکسته و نقطه عطفی را در راه استقلال خواهی و ظلم ستیزی ملت ایران رقم زدند.

بی شک شانزدهم آذرماه ۱۳۳۲ نقطه عطفی در تاریخ فعالیت‌های سیاسی دانشجویان کشور علیه استبداد و آغازگر جریانی است که در آن دانشجویان ایستادگی و استکبار ستیزی را به جهانیان ثابت نمودند تا همیشه به عنوان پرچمدار بیداری و نماد آگاهی، در صحنه تاریخ جاودان بمانند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنبش دانشجویی، این روز را به تمامی دانشجویان کشور بخصوص دانشجویان گرامی دانشگاه تفرش و فرهیختگان جامعه تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

امید است که با فراگیری علم، دانش، اخلاق و بصیرت سیاسی در سایه منویات مقام معظم رهبری در مسیر آرمان های انقلاب اسلامی شاهد شکوفایی کشور عزیزمان ایران اسلامی باشیم.

حمیدرضا صبا

رئیس دانشگاه تفرش