معرفی ۲ تن از اعضای هیات علمی دانشگاه تفرش به عنوان اعضای هیات علمی برتر کشور در همکاری با جامعه و صنعت

دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه تفرش به عنوان اعضای هیات علمی برتر کشور در همکاری با جامعه و صنعت معرفی شدند.
معرفی ۲ تن از اعضای هیات علمی دانشگاه تفرش به عنوان اعضای هیات علمی برتر کشور در همکاری  با جامعه و صنعت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، دکتر محمدرضا برومند عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران و دکتر محمدرضا میوه عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه تفرش از سوی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، به عنوان اعضای هیات علمی برتر کشور در همکاری جامعه با صنعت معرفی و نام آنان در کتاب اعضای هیات علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت منتشر شد.

در این کتاب حدود ۱۴۰ عضو هیات علمی که از سوی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به عنوان اعضای هیأت علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت شناخته شده‌اند، معرفی و سوابق و دستاوردهای مهم آنها تشریح شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند کتاب اعضای هیأت علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت را از طریق لینک زیر مطالعه کنند.