اطلاعیه در خصوص الکترونیکی شدن درخواست های آموزشی

۰۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۹ کد : ۶۸۳۴ اطلاعیه ها

اطلاعیه مهم در خصوص الکترونیکی شدن کلیه درخواست های آموزشی دانشجویان در راستای تحقق اهداف دولت الکترونیک

به اطلاع کلیه دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه تفرش می رساند، تمامی درخواست های دانشجویی حوزه آموزش از ابتدای بهمن ماه ۱۴۰۱ به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه درخواست ها که در سامانه جامع هم آوا فعال می باشد صورت خواهد پذیرفت.درخواست هایی همچون فارغ التحصیلی، تسویه حساب دانشجویی، صدور گواهی اشتغال به تحصیل، هم نیازی و پیش نیازی و موارد دیگر از این جمله اند.

لطفاً از مراجعه حضوری به واحد آموزش دانشگاه پرهیز نموده و تنها از طریق سامانه هم آوا درخواست خود را ارسال نموده و از طریق کارتابل خود پیگیر وضعیت آن باشید.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی