اطلاعیه نحوه مشاهده دروس دانشجویان جدید الورود کارشناسی

۱۱ مهر ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۶ کد : ۶۶۶۴ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان جدید  الورود کارشناسی

نحوه مشاهده دروس و برنامه تعیین شده:

دروس و برنامه هفتگی نیمسال اول  سال تحصیلی۱۴۰۲-۱۴۰۱ برای دانشجویان جدید الورود از طرف دانشگاه تعیین می گردد و دانشجویان محترم برای اطلاع از دروس و برنامه تعیین شده در نیمسال اول سال تحصیلی از روز پنج شنبه مورخ۱۴۰۱/۷/۱۴ به پورتال امور آموزشی دانشگاه به آدرس اینترنتیhttp://register.tafreshu.ac.ir مراجعه و با درج شماره دانشجویی و شماره شناسنامه به ترتیب به عنوان کدکاربری و کلمه عبور، وارد پورتال آموزش شده، بعد از تکمیل پرسشنامه دانشجویی با انتخاب گزینه تأییدیه انتخاب واحد، برنامه هفتگی و امتحانی دروس ، استاد درس و محل تشکیل کلاس خود را مشاهده نمایید.

شروع کلاس ها:

از روز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۷/۱۶ مطابق با برنامه تاییدیه انتخاب واحد می باشد.لازم است دانشجویان با توجه به برنامه دروس در نظر گرفته شده از تاریخ مذکور در دانشگاه حضور یابند .

نحوه خواندن شماره کلاس ها :

رقم اول از سمت چپ نشان دهنده شماره ساختمان ، و سه رقم سمت راست شماره کلاس می باشد .به طور مثال ۲۵۳-۳  ، در ساختمان شماره ۳ و اتاق ۲۵۳ برگزار می گردد .

اداره آموزش