طرح بروزرسانی سیستم تصفیه فاضلاب مجموعه خوابگاهی پسران دانشگاه تفرش انجام شد

رئیس دانشگاه تفرش از انجام طرح بروزرسانی سیستم تصفیه فاضلاب خوابگاه های شهید چمران و امیرکبیر خبر داد .
طرح بروزرسانی سیستم تصفیه فاضلاب مجموعه خوابگاهی پسران دانشگاه تفرش انجام شد

دکتر "سهیل واشقانی فراهانی" گفت: این طرح با هدف صرفه‌جویی در منابع آب و با هزینه‌ای بالغ ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال اجرا شده است.

وی با بیان این‌که سیستم دفع فاضلاب کلیه خوابگاه های دانشجویی دانشگاه تفرش از حیزانتفاع خارج گردیده بود و جزو سیستم‌های قدیمی با کارایی کم می باشد افزود: جهت اصلاح سیستم فاضلاب خوابگاه ها در گام اول از احداث یک واحد سپتیک که طرح های توسعه آتی خوابگاهی را در آن لحاظ شده است استفاده گردید.

رئیس دانشگاه تفرش تصریح کرد: با توجه به مشکل کمبود منابع آبی و در راستای مدیریت سبز و استفاده بهینه از منابع تجدیدپذیر و باز چرخانی پساب خروجی از فاضلاب جهت آبیاری فضای سبز دانشگاه، اصلاح سیستم دفع و تصفیه فاضلاب در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: در فازهای بعدی این سیستم تکمیل و برای کلیه خوابگاه ها و ساختمان‌های موجود در دانشگاه تفرش اجرا می‌شود که امید است با تخصیص اعتبارهای مناسب این امر در دانشگاه صورت پذیرد.