دانشجوی دانشگاه تفرش مدال نقره مسابقات ووشو شانزدهمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های کشور را کسب کرد

۲۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۰ کد : ۷۴۲۵ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، علی بنکیش دانشجوی دانشگاه تفرش،  در وزن 75 کیلوگرم مدال نقره مسابقات ووشو شانزدهمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور را کسب و به اردوی تیم ملی دانشگاه های کشور راه یافت.

گفتنی است شانزدهمین المپیادفرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاههای کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان تا 26 مرداد ماه در جریان است.

روابط عمومی دانشگاه تفرش این موفقیت را به ایشان و جامعه علمی و ورزشی دانشگاه تفرش تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون ایشان را از درگاه خداوند منان، آرزومند است.

آخرین ویرایش۲۰ مرداد ۱۴۰۳