پیام تسلیت رئیس دانشگاه تفرش در پی درگذشت خیّر نیکوکار زنده یاد حاج هاشم سلیمی آشتیانی

۰۲ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۸ کد : ۷۴۳۱ اخبار
دکتر سهیل واشقانی فراهانی رئیس دانشگاه تفرش در پی درگذشت خیّر نیکوکار زنده یاد حاج هاشم سلیمی آشتیانی پیام تسلیتی صادر نمودند.

به گزارش روابط عمومی متن پیام تسلیت به شرح زیر است:

"وَالْبَاقِیَاتُ الصَّالِحَاتُ خَیْرٌ عِندَ رَبِّکَ ثَوَابًا وَخَیْرٌ أَمَلًا (کهف،۴۶)

کارهاى ماندگار شایسته، نزد پروردگارت پاداشى بهتر دارند و امید داشتن به آنها نیکوتر است.

خبر درگذشت خیّر نیک‌اندیش، حاج‌ هاشم سلیمی آشتیانی، بزرگمرد خیّر عرصه‌های مدرسه‌سازی و سلامت و عضو جامعه خیرین حامی دانشگاه تفرش موجب تأسف و تألم فراوان شد.مساعی ارزشمند این خیّر نیک‌اندیش در عرصه‌های مختلف، بویژه فعالیت های خیرخواهانه در دانشگاه تفرش، حسنه‌ و چراغ روشنی برای زندگی جاویدان آن مرحوم در سرای ابدی خواهد بود.

اینجانب با تأسف و تأثر، این ضایعه را محضر خانواده شریف ایشان، مردم فهیم شهرستان آشتیان و جامعه خیرین سلامت و مدرسه ساز کشور تسلیت و تعزیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم.

سهیل واشقانی فراهانی
                         رئیس دانشگاه تفرش