اولین همایش علمی و فرهنگی مهندسی شیمی در دانشگاه تفرش برگزار شد

۰۷ آبان ۱۳۹۲ | ۱۲:۵۱ کد : ۱۰۱
اولین همایش علمی و فرهنگی مهندسی شیمی تحت عنوان " افق های مهندسی شیمی" در سالن اجتماعات دانشگاه تفرش برگزار شد.
اولین همایش علمی و فرهنگی مهندسی شیمی در دانشگاه تفرش برگزار شد

اولین همایش علمی و فرهنگی مهندسی شیمی تحت عنوان " افق های مهندسی شیمی" روز سه شنبه با حضورمسئولین دانشگاه و  دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه تفرش برگزار شد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تفرش در این همایش گفت:استان مرکزی در حوزه شیمی و نفت یکی از استان های پیشتاز کشوراست.

دکتر "همایون مشکین کلک" افزود:از این رو لازم است صنایع بخشی از امکانات مالی خود را به دانشگاه ها تزریق نمایند تا حوزه های پژوهشی رونق گرفته و حرکت شتابان خود را برای فتح قله های علمی  آغاز نمایند.

ارائه سخنرانی  توسط استاد یادگاری از شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران و تجلیل از ده نفر برتر رشته مهندسی شیمی از دیگر برنامه های جانبی این همایش بود.

اولین همایش علمی و فرهنگی مهندسی شیمی به همت گروه مهندسی شیمی، انجمن علمی مهندسی شیمی و واحد علمی بسیج مهندسی شیمی دانشگاه تفرش برگزار گردید.

آخرین ویرایش۰۷ آبان ۱۳۹۲