نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه تفرش برگزار شد

۱۱ آبان ۱۳۹۲ | ۱۸:۳۷ کد : ۱۰۳
نشست هم اندیشی و معرفت افزایی استادان دانشگاه تفرش با موضوع" اقتصاد مقاومتی" روز جمعه مورخ 10/8/1392 برگزار شد.
نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه تفرش برگزار شد

نشست هم اندیشی و معرفت افزایی استادان دانشگاه تفرش با موضوع" اقتصاد مقاومتی" روز جمعه مورخ 10/8/1392 با حضور اکثریت اعضای هیات علمی این دانشگاه در سالن جلسات دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصباحی مقدم رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در این نشست به بیان و تبین اقتصاد مقاومتی و مسائل کلان اقتصاد کشور و برنامه هایی که مجلس شورای اسلامی برای بهبود وضع اقتصادی کشور دارد پرداخت.

در پایان این نشست که مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش، رییس دانشگاه و اعضای هیئت علمی دانشگاه تفرش حضور داشتند ، شرکت کنندگان به بیان دیدگاه ها نقطه نظرات و پیشنهاد های خود پیرامون موضوع نشست پرداختند.