160 دانشجوی دانشگاه تفرش معتکف شدند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش از معتکف شدن 160 دانشجو از دانشجویان پسر و دختر این دانشگاه خبر داد.
حجت‌الاسلام "سیدجواد موسوی" روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی گفت:  آیین روحانی و معنوی اعتکاف، در دو محل مسجد دانشگاه تفرش (ویژه برادران دانشجو) و امام خمینی(ره) شهرک فم (ویژه خواهران دانشجو) به همت بسیج دانشجویی   در حال برگزار ی است.
وی با بیان این که اعتکاف از رویش‌های انقلاب اسلامی و سکوی پرواز معنوی معتکفین است افزود: اعتکاف فرصتی است برای عبادت ، کاوش درباره انگیزه‌ها و روحیات انسان و رسیدن به کمال است.
مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه تفرش برگزاری قرائت قرآن، دعای کمیل، حلقه‌های معرفت، مناجات، زیارت جامعه کبیره و سخنرانی جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه پیرامون سلسله نشست‌های مذهبی، اعتقادی و دینی  را از دیگر برنامه‌های این مراسم معنوی عنوان کرد.

عکس از آرشیو