ویژه برنامه‌های دهه فجر دانشگاه تفرش اعلام شد

ویژه برنامه های دانشگاه تفرش  به مناسبت سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و ایام الله دهه فجر اعلام شد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه تفرش در آستانه فرا رسیدن ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ضمن تبریک و گرامیداشت این ایام افزود: همزمان با فرا رسیدن ایام الله دهه فجر، ویژه برنامه های متنوع فرهنگی برای آشنایی دانشجویان  با اهداف عالیه فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تدارک دیده شده که با همکاری کلیه واحدهای این دانشگاه برگزار خواهد شد.

"محمد رضا پرنیان پور" اظهار داشت:گلباران قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه تفرش همزمان با ورود تاریخی امام خمینی (ره) به میهن، برگزاری مسابقات داخلی فوتسال کارکنان دانشگاه ها ،دیدار دانشگاهیان تفرش با امام جمعه شهرستان، برگزاری نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه های شهرستان تفرش و برگزاری جشن پیروزی انقلاب از جمله برنامه های دانشگاه تفرش  در این ایام است.

وی  آذین بندی و فضاسازی دانشگاه در ایام ا... دهه مبارک فجر،شرکت در مراسم غبار روبی مزار شهدا همگام با مردم و مسئولان ادارات ،دیدار با خانواده شاهد و ایثارگر دانشگاهیان و حضور پرشکوه  دانشگاهیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن  را از دیگر برنامه های دانشگاه تفرش در ایام الله دهه فجر عنوان نمود.