سه رکن اصلی سیاستهای مدیریتی دانشگاه تفرش تشریح شد

سه رکن اصلی سیاست های مدیریتی و برنامه های آتی سرپرست دانشگاه تفرش در نشست سرپرست این دانشگاه با اعضای هیات علمی تشریح شد.

سرپرست دانشگاه تفرش در این نشست گفت: فراهم نمودن شرایط  مشارکت عموم اعضای هیات علمی در تصمیم گیری های کلان از طریق شوراهای دانشگاه، تهیه برنامه ساماندهی وضع موجود و توسعه دانشگاه به عنوان یک سند که ایجاد هماهنگی  بین واحد های مختلف از طریق آن صورت می پذیرد و ساماندهی ساختار تشکیلاتی دانشگاه بر اساس چارت تشکیلاتی مصوب و تدوین شرح وظایف واحد های مختلف و نظارت و ارزیابی عملکرد آنها  از مهمترین این سیاست ها است.

دکتر "محمد قاسم سحاب"  تصریح کرد: اجرای این سیاست های کلان نیازمند مدیریت هدفمند و هماهنگ برای مشارکت افراد به منظور هدفگذاری درست برای رسیدن به افق های توسعه دانشگاه است.

بیان پیشنهادات و مشکلات از سوی هیات علمی و پاسخگویی توسط سرپرست و معاونین پایان بخش این نشست بود.