برگزاری مراسم عزاداری ایام فاطمیه در مسجد دانشگاه تفرش

۲۱ فروردین ۱۳۹۲ | ۱۷:۱۳ کد : ۱۵ اخبار
ببه همت کانون اهل بیت (ع) دانشگاه تفرش در دهه دوم فاطمیه از تاریخ 18/01/92 لغایت 25/01/92 هر شب مراسم عزاداری ایام فاطمیه برگزار میگردد. این مراسم هر شب بعد از نماز مغرب و عشا با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین معصومی و مدیحه سرایی مجید محمدی و با حضور دانشجویان و مسئولین دانشگاه برگزار میشود.

به همت کانون اهل بیت (ع) دانشگاه تفرش در دهه دوم فاطمیه از تاریخ 18/01/92 لغایت 25/01/92  هر شب مراسم عزاداری ایام فاطمیه برگزار میگردد. این مراسم هر شب بعد از نماز مغرب و عشا با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین معصومی و مدیحه سرایی مجید محمدی و با حضور دانشجویان و مسئولین دانشگاه برگزار میشود.

ضمناً در روز شهادت حضرت زهرا (ص) پس از قرائت زیارت عاشورا دسته عزاداری از مقابل خوابگاه برادران (چمران) به سمت امامزاده محمد حرکت خواهد نمود.

آخرین ویرایش۲۱ فروردین ۱۳۹۲