زنگ انقلاب در مزار شهدای گمنام دانشگاه تفرش نواخته شد

همزمان با ورود تاریخی امام خمینی به کشور  و آغاز دهه فجر، زنگ انقلاب با حضور مسوولین و کارکنان دانشگاه های شهرستان تفرش  "12 بهمن" در مزار شهدای گمنام دانشگاه تفرش نواخته شد.

مسئول بسیج اساتید  و عضو هیات علمی دانشگاه تفرش  در این آیین گفت:پیروزی   انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره)  یک بشارت بزرگ برای ملت ایران بود تا توانایی و پشتکار دلاور مردانه خود را به دنیا اثبات نمایند.

حجت الاسلام " سید علی شفیع پور حسینی" افزود: نواخته شدن زنگ انقلاب در سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب،  فرصتی مناسب برای  تجدید میثاق با دستاوردهای انقلاب اسلامی، آرمان‌های امام خمینی(ره) و شهدا است.

وی با بیان این که رسالت امروز ملت ایران ادامه دادن راه شهدای انقلاب و دفاع مقدس است تصریح کرد: باید با صیانت از انقلاب اسلامی و ماندگار کردن راه شهدا به دشمنان بفهمانیم که انقلاب اسلامی ایران برای همیشه در تاریخ زنده و ادامه خواهد داشت.

در پایان این مراسم دانشگاهیان شهرستان تفرش مزار شهدای گمنام دانشگاه تفرش را  غبار روبی و گلباران  نمودند.

لازم به ذکر است قبور شهدای گمنام شهرستان تفرش نیز در ادامه این آیین با حضور کارکنان دانشگاه تفرش گلباران و عطر افشانی شد.