اولین نشست و جلسه مشورتی اعضا شورای اسلامی شهر با سرپرست دانشگاه تفرش

اعضای شورای اسلامی شهرستان تفرش روز یکشنبه 13 بهمن ماه سال جاری با حضور در دانشگاه تفرش با سرپرست این دانشگاه دیدار نمودند.

در این نشست ، اعضای شورای شهر ضمن تبریک انتصاب سرپرست دانشگاه تفرش ، آمادگی خود را برای هر گونه همکاری در چارچوب  وظایف  و امکانات شورای شهر اعلام نمودند.

دکتر محمد قاسم سحاب سرپرست دانشگاه تفرش نیز  ضمن تقدیر و تشکر از حضور این عزیزان و تاکید بر تعامل و همکاری، فراهم نمودن شرایط  مشارکت دانشگاهیان در تصمیم گیری های کلان از طریق شوراهای دانشگاه، تهیه برنامه ساماندهی وضع موجود و توسعه دانشگاه و ساماندهی ساختار تشکیلاتی دانشگاه بر اساس چارت تشکیلاتی مصوب  را سه رکن اصلی سیاست های مدیریتی و برنامه های آتی توسعه این دانشگاه عنوان نمود.

در ادامه این نشست هر یک از اعضای محترم شورای اسلامی شهر ستان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را بیان نمودند.