نشست هم اندیشی استادان دانشگاه های تفرش برگزار شد

همزمان با فرا رسیدن دهه مبارک فجر نشست هم اندیشی استادان دانشگاه های شهرستان تفرش با موضوع"بحث و  بررسی  مهمترین پیامدهای  نظری انقلاب اسلامی شامگاه دوشنبه در دانشگاه تفرش برگزار شد.

عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی  در این نشست گفت: امام خمینی(ره) در سال 57 در بدو ورود به میهن و تشکیل حکومت اسلامی ، جمهوری و دموکراسی  را بهترین شیوه برای ساختار  حکومت خود در ایران اعلام نمود.

دکتر "عبدالوهاب فراتی" با بیان مسیر اهل سنت و غرب برای رسیدن به دموکراسی افزود:در اندیشه فکری امام مسیر رسیدن به دموکراسی مردم سالاری دینی بود.

وی تصریح کرد:از این رو مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی در حوزه نظر، نظریه مردم سالاری دینی امام خمینی (ره) است.

عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی اظهار داشت: امام خمینی (ره) برخلاف اهل سنت وغرب راهی برای رسیدن به دموکراسی باز نمود که یک تجربه جدید برای شیعه بود که قابلیت عرضه داشت.

در پایان این نشست استادان دانشگاه های دولتی، آزاد و پیام نور به بیان دیدگاه ها نقطه نظرات و پیشنهاد های خود پیرامون موضوع نشست پرداختند.