مسئولین دانشگاه های شهرستان تفرش با خانواده ایثارگران دیدار کردند

به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی فرماندارو مسئولین دانشگاه های دولتی،آزاد و پیام نور شهرستان تفرش  روز یکشنبه با خانواده ایثارگران و  شهدای  دانشگاهی دیدار کردند.

سرپرست دانشگاه تفرش  در  این مراسم اظهار داشت: شهدا با جانفشانی و ایثار خود برگ زرینی از رشادت و سر بلندی را در تاریخ ایران به ثبت رساندند.

دکتر "محمد قاسم سحاب " با بیان اینکه شهدا به خوبی خواسته‌های الهی را پاسخ داده و در مسیر محقق کردن انتظارات الهی گام برداشتند، افزود: به مدد شهدا هم‌اکنون شاهد دستاوردهای بزرگی در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری هستیم، که به‌واقع مرهون رشادت‌های شهدا است.

وی با اشاره به سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب  تصریح کرد: ایام الله دهه فجر فرصتی مناسب برای بیان نعمات و دستاوردهایی است  که از طریق پیروزی انقلاب اسلامی نصیب ملت ایران شد.

مسئولین دانشگاه های  تفرش با خانواده های جانبازان"عباس نوروزی" ،" حبیب هاشمی" و خانواده شهید" حسین محمودیان" دیدار کردند.