مسابقه هفت سین در دانشگاه تفرش برگزار گردید

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش گفت: امسال برای نخستین بار مسابقه هفت سین در این دانشگاه برگزار گردید.

دکتر "محمد حبیبی" در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی افزود: با توجه به تقارن سال نو با ایام فاطمیه، هفت سین هایی  که بیانگر  الگوی فاطمی باشند به منظور حفظ ارزشهای دینی و اسلامی و ترویج فرهنگ فاطمی در اولویت بوده و دارای امتیاز ویژه ای می باشند.

وی ادامه داد: از هفت سین های برتر هفته اول اردیبهشت ماه همزمان با هفته فرهنگی دانشگاه تفرش تقدیر می گردد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش برگزاری مسابقه فرهنگی زیبا ترین سرمشق با موضوع بهترین پیش بینی عنوان نامگذاری سال 93 از سوی مقام معظم رهبری را از دیگر برنامه های این معاونت درآستانه سال نو عنوان نمود.

دکتر حبیبی افزود: علاقمندان تا 29 اسفند مهلت دارند از طریق سامانه پیامکی معاونت فرهنگی به شماره2659007418 3000 و پست الکترونیک به نشانی farhangitaut92@gmail.com در این مسابقه شرکت کنند.