بازدید دانش آموزان شهرستان های تفرش و قم از دانشگاه

به مناسبت هفته مشاغل و لزوم آگاهی و آشنایی دانش آموزان دبیرستان با مشاغل گوناگون،گروهی از دانش آموزان دبیرستان دخترانه فاظمه الزهرا (س) ، زینب کبری (س)شهرستان تفرش و دبیرستان مهدیه استان قم ازامکانات آموزشی، پژوهشی دانشگاه تفرش بازدید نمودند . این بازدید ها که روزهای شنبه و یکشنبه مورخ ششم و هفتم ،سیزدهم و چهاردهم اردیبهشت ماه انجام گرفت، دانش آموزان ضمن بازدید از قسمت های مختلف دانشگاه با حضور در سالن اجتماعات حاج نصیر  اطلاعات لازم در زمینه تعداد رشته های موجود را از کارشناسان و اساتید مربوطه دریافت نمودند.

ضمنا دانشگاه تفرش در زمینه های بازدیدو اطلاع رسانی و مشاوره در خصوص امکانات ورشته های موجود در این دانشگاه روز های شنبه و یکشنبه هر هفته از طریق روابط عمومی آماده ارائه خدمات به دانش آموزان دبیرستان های شهرستان تفرش و استان های همجوار می باشد.