مراسم گرامیداشت هفته کارگر در دانشگاه

مراسم گرامیداشت هفته کارگر روز چهارشنبه با حضور سرپرست،معاونین ،کارکنان در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر دانشگاه تفرش برگزار شد.

سرپرست دانشگاه تفرش در این نشست گفت: دین مبین اسلام به مقام کار و کارگر توجه ویژه داشته و کار در راه معاش خانواده را مجاهدت در راه خدا می داند.

دکتر "محمد قاسم سحاب" افزود: پیامبران و امامان معصوم ما همگی از قشر زحمتکش جامعه بوده اند و تاسی به منش آنان در زمینه فرهنگ کار بیانگر اهمیت کارو تلاش در اسلام است.

وی با بیان این که نقش و خدمات کارگران در پیشرفت، سازندگی و شکوفایی ایران اسلامی در عرصه های مختلف بر کسی پوشیده نیست اظهار داشت:روز کارگر فرصتی مناسب برای ارج نهادن به تلاش مخلصانه آنان به عنوان بازوان توانمند تولید است.

در پایان این مراسم از 16 نفر از کارکنان شرکتی دانشگاه تفرش با اهدا لوح و جوایزی تقدیر شد.

لازم به ذکر است اولین روز ماه مه به مناسبت گرامیداشت شورش کارگران شیکاگو در سال 1886 به عنوان روز کارگر در بیشتر نقاط جهان روز جهانی کارگر نامگذاری شده است و در ایران نیز از پنجم تا 11 اردیبهشت ماه هر سال به عنوان هفته کارگر نامگذاری شده است.