نشست عمومی اعضای هیأت علمی با سرپرست دانشگاه

شست عمومی اعضای هیأت علمی با سرپرست دانشگاه

دومین نشست سرپرست دانشگاه تفرش در ترم جاری با اعضای هیأت علمی این دانشگاه، روز دوشنبه مورخ پنجم خرداد ماه سال جاری  در سالن آمفی تئاتر حاج ابراهیم نصیر این دانشگاه  برگزار شد.

سرپرست دانشگاه تفرش در این نشست، با تبریک فرا رسیدن عید مبعث و تجلیل از تلاش ها وخدمات یکایک اعضای هیأت علمی این دانشگاه، هدف از برگزاری این نشست را مباحثه آزاد پیرامون مسایل مختلف دانشگاه و شنیدن نظرات و پیشنهادات اعضای هیأت علمی برای ارتقای وضعیت دانشگاه تفرش عنوان کرد.

دکتر "محمد قاسم سحاب" ضمن تشریح برنامه توسعه پنج ساله دانشگاه خواستار  مشارکت اعضای هیات علمی در توسعه کمی و کیفی دانشگاه  گردید.

لازم به ذکر است در ادامه این نشست، نتخابات ستاد رفاهی اساتید برگزار و دکتر محمد جواد عبدالهی فرد با کسب اکثریت آراء به عنوان رییس ستاد رفاهی اعضای هیات علمی دانشگاه انتخاب گردید.