دانشجویان دانشگاه تفرش در اردوی جهادی

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش از اعزام 26 نفر از دانشجویان  پسر این دانشگاه به اردوهای جهادی خبر داد.

"اسماعیل احمدی" روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی افزود: در این اردو  دانشجویان پسر  فعالیت  خود را دردو روستای "یاس بلاغ" و "دره سبز" شهرستان کمیجان  برگزار می کنند.

وی  با بیان اینکه شرکت کنندگان در این اردوی هشت روزه در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، جهادی، عمرانی در مناطق محروم تعیین شده به خدمت‌رسانی خواهند پرداخت اضافه کرد: انجام  فعالیت های عمرانی تعمیر و بازسازی مسجد  در روستای دره سبز و فعالیتهای فرهنگی درهر دو روستا از مهمترین برنامه های اردوی جهادی پسران دانشجوی دانشگاه تفرش است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش تصریح کرد: تفکر ناب جهادی و تلاش‌های خالصانه فعالان این عرصه و نیز انتقال و تبادل تجربیات به دست آمده از اجرای اردوها در مناطق محروم کشور بین گروه‌های جهادی خودباوری را در اجتماع نهادینه می‌کند

احمدی اظهار داشت:  غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و آموزش دانشجویان ، خدمت‌رسانی، معنویت‌افزایی، ارتقای بصیرت دانشجویان و  انتقال فرهنگ کار از اهداف برگزاری اردوهای جهادی است.