اطلاعیه حضور دانشگاهیان دانشگاه تفرش در راهپیمایی روز قدس

۰۱ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۲:۵۶ کد : ۲۳۱ اخبار

ما حقیقتاً صهیونیستها را دشمن دنیای اسلامی می دانیم. «مقام معظم رهبری»

امروز باران موشک، بمب و خمپاره بر سر مردم مظلومی ریخته می شود که تنها خواسته ی آنها حفظ سرزمینشان وبرخورداری ازحقوق حقه انسانی خود می باشد. غزه سرزمین حماسه و مقاومت شاهد کشته شدن کودکان و زنانی است که در قوانین بین المللی و در پیشگاه شرافت انسانی تعرض به جان آنان ممنوع و محکوم است. ستم سرکردگان صهیونیست تحت حمایت مستکبران غربی و سکوت سرسپردگان آنان تاریخ وحشیگری های مغول، تاتار، ناپلئون و هیتلررا بار دیگر زنده می نماید. در قرن بیست و یکم که فریاد حقوق بشر در رسانه های جهانی گوش فلک را کَر کرده است این همه سبعیت و وحشیگری چگونه جای مسامحه است؟ وجدان های بیدار و انسان های آزاد با خاطری آزرده در مقابل این همه خشونت، فریاد حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین را سر داده اند تا شاید با حمایت جهانی بتوان درد و رنج این مردم را تسکین داد. ملت آزاده ایران سالهاست در روز جهانی قدس که ابتکار معمار بزرگ انقلاب بود فریاد حمایت از مردم مظلوم فلسطین را سر داده اند و امسال نیز هر چه رساتر آن را به گوش جهانیان خواهد رساند. دانشگاهیان دانشگاه تفرش همراه با سایر اقشار جامعه  پرشورتر از سال های گذشته حمایت از مردم زخمی دلشکسته اما امیدوار غزه را فریادزده وبرائت خودرا از ظالمین اعلام خواهند داشت. به امید آزادی ملت قهرمان فلسطین.

"وسیعلم الذین ظلموا ایّ منقلب ینقلبون"

والسلام علی عبادا... الصالحین

دانشگاه تفرش

وعده ی ما: روز جمعه 3 مردادماه 1393، ساعت 11:30 میدان امام خمینی (ره)