بازارچه خیریه در دانشگاه تفرش گشایش یافت

ازارچه خیریه با عنوان"امید" به نفع کودکان بی‌سرپرست و بد سرپرست تحت پوشش بهزیستی شهرستان تفرش توسط ستاد خیریه دانشجویی دانشگاه تفرش صبح روز یکشنبه ۱۵ اسفندماه در محل نمایشگاه‌های دایمی این دانشگاه گشایش یافت.

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش در حاشیه برگزاری این بازارچه در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: در این بازارچه دانشجویان در ۷ غرفه،  انواع مواد غذایی، صنایع‌دستی و سوغات تفرش، هفت‌سین، آثار هنری و طراحی و نقاشی کودکان را ارائه نموده‌اند.

"اعظم عسگری" بابیان اینکه این نمایشگاه هرساله در آستانه عید نوروز به همت دانشجویان این دانشگاه برپا می‌شود افزود: درآمد حاصل از این نمایشگاه صرف کمک به کودکان بی‌سرپرست و بد سرپرست می‌شود.

گفتنی است بازارچه خیریه امید دانشگاه تفرش هفدهم اسفندماه پس از دو روز برگزاری با برپایی مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.

تمام

خبرنگار: سمیه هدایتی