برگزاری اولین جلسه هیئت امنای یادمان شهدای گمنام دانشگاه

اولین جلسه هیئت امنای یادمان شهدای گمنام دانشگاه روز چهارشنبه ۱۸ اسفند در سالن گردهمایی کاریابی دانشگاه تفرش  برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور اعضای هیئت امنا متشکل از رییس دانشگاه به عنوان رییس هیئت امنای یادمان شهدای گمنام، مسئول نهاد رهبری دانشگاه، چهار عضو از اعضای شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ( معاونت دانشجویی و فرهنگی، مدیریت فرهنگی و اجتماعی و دو عضو حقیقی شورای فرهنگی و اجتماعی ) ، یک عضو به عنوان پیشکسوت در جنگ و دفاع مقدس و یک عضو به عنوان معتمد بنیاد شهید و خانواده شهدا برگزار گردید،آقای اسماعیل یعقوبی فر  به عنوان دبیر این هیئت امنا انتخاب گردید.

در این نشست تشکیل حساب مشترک برای یادمان شهدای گمنام جهت تبادلات مالی، قرار دادن صفحه ای به نام یادمان شهدای گمنام دانشگاه در صفحه اصلی سایت دانشگاه مصوب گردید.

آخرین ویرایش۱۴ فروردین ۱۳۹۶