دانشگاه تفرش در مسابقات کاراته پسران دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور چهارم شد

مدیر اداره تربیت‌بدنی دانشگاه تفرش گفت: تیم کاراته دانشجویان پسر دانشگاه تفرش در مسابقات کاراته پسران دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی چهارم شد.

" پرویز رجبی" در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: در این مسابقات که به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا همدان و با حضور ۳۰تیم از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور برگزار گردید دانشگاه تفرش به مقام چهارم تیمی این دوره از مسابقات نائل گردید.

گفتنی است مسابقات کاراته پسران دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا در تاریخ هفتم لغایت دهم اسفندماه در سالن شهید خادم دانشکده هنر و معماری این دانشگاه برگزار شد.

تمام

خبرنگار: سمیه هدایتی