ثبت اطلاعات اموال غیرمنقول دانشگاه تفرش در سامانه " سادا" با موفقیت به پایان رسید

کارشناس دفتر امور حقوقی، قراردادها و رسیدگی به شکایات دانشگاه تفرش از به پایان رسیدن روند مستندسازی و ثبت اطلاعات اموال غیرمنقول دانشگاه در سامانه "سادا" تحت نظارت اداره کل اموال دولتی و اوراق بهادار کشور خبرداد.

"میثم حیدری" روز شنبه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: این روند حدود پنج ماه پیش از اتمام مهلت قانونی با صدور کد رهگیری کلیه اموال و املاک ثبت‌شده تکمیل و به پایان رسید.

وی بابیان این‌که سامانه جامع اموال دستگاه‌های اجرایی (سادا)، سامانه‌ای جهت جمع‌آوری و مدیریت اطلاعات اموال غیرمنقول دستگاه‌های اجرایی است گفت: در این سامانه، تمامی دستگاه‌های اجرایی دولتی می‌توانند کلیه اسناد و املاک مربوط به خود را ثبت کرده و با اداره کل اموال دولتی و اوراق بهادار در وزارت امور اقتصادی و دارایی در ارتباط باشند.

کارشناس دفتر امور حقوقی، قراردادها و رسیدگی به شکایات دانشگاه تفرش تصریح کرد: سامانه جامع اموال دستگاه‌های اجرایی (سادا)، از سوی مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت امور اقتصادی و دارایی با استقرار بر بستر اینترنت از طریق نشانی http://sada.mefa.ir  آماده بهره‌برداری در کل کشور است.

آخرین ویرایش۱۴ فروردین ۱۳۹۶