۱۳۲ دانشجو در دانشگاه تفرش معتکف شدند

۲۱ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۵۵۷ اخبار

۱۳۲ دانشجو در دانشگاه تفرش معتکف شدند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش از برگزاری آیین معنوی اعتکاف با حضور۱۳۲ نفر از دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

"ابوالفضل دلجو" روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: این مراسم با حضور۵۷ دانشجوی دختر و۷۵ دانشجوی پسر روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه ۲۲، ۲۳ و ۲۴ فروردین ۹۶ مصادف با ۱۳، ۱۴ و ۱۵ رجب به همت بسیج دانشجویی برگزارشد.

وی افزود: مساجد حضرت ابوالفضل (ع) دانشگاه تفرش (ویژه برادران دانشجو) و مسجد شهرک امام خمینی (ره) (ویژه خواهران دانشجو) میزبان دانشجویان معتکف  بود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش با اشاره به اینکه نام‌نویسی در مراسم معنوی اعتکاف تا ۱۲ رجب ادامه دارد، گفت: متقاضیان برای شرکت در این مراسم معنوی می‌توانند به  دفاتر بسیج دانشجویی خواهران و برادران  مراجعه و یا با ارسال پیامک به سامانه پیامکی اعلام‌شده در مراسم اعتکاف ثبت‌نام نمایند.

دلجو برگزاری محفل انس با قرآن، حلقه‌های معرفت، مناجات، برگزاری جشن میلاد حضرت علی، روایتگری شهدا و فصل خلوت دانشجویان را از دیگر برنامه‌های این مراسم معنوی عنوان کرد.

آخرین ویرایش۲۷ فروردین ۱۳۹۶