نشست دانشجویی "قند تلخ" روابط قبل از ازدواج در دانشگاه تفرش برگزار شد

۲۷ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۵۵۸ اخبار

نشست دانشجویی "قند تلخ" روابط قبل از ازدواج در دانشگاه تفرش برگزار شد

نشست دانشجویی "قند تلخ" روابط قبل از ازدواج  با محوریت پیشگیری از طلاق  روز یکشنبه ۲۷ فروردین ماه به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر این دانشگاه برگزار شد.

دکتر  سعید عزیزی، روانشناس و مشاور خانواده در این مراسم گفت: اصلی ترین موضوع در امر ازدواج اصل شناخت تیپ های شخصیتی زوجین است.

وی با بیان این که صفت درونگرایی و برون گرایی دو نوع  تیپ شخصیتی است که هر کدام ده نوع مشخصه دارد افزود: شناخت تیپ های شخصیتی در امر ازدواج یک مهارت در زندگی  است که باید در اولین گام در امر ازدواج از سوی دختر و پسر مورد توجه قرار گیرد.

عزیزی تصریح کرد: مهمترین عامل بروز طلاق عدم شناخت طرفین است که بهترین بستر برای رسیدن به شناخت شکل گیری ازدواج های عقلی، عرفی و شرعی است.

وی اظهار داشت:  ارتباط های قبل از ازدواج باعث ایجاد شناخت در امر ازدواج نمی گردد و از نظر علمی تایید شده نیست اما با علم مشاوره قبل از ازدواج تا حدی می توان از بروز طلاق در جامعه کاست و مقدمات ازدواج موفق در سایه شناخت را فراهم نمود.

تمام

خبرنگار: سمیه هدایتی