جشن بزرگ انتظار در دانشگاه تفرش برگزار شد

جشن بزرگ انتظار و دو سالگی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تفرش عصر روز گذشته با حضور مسئولین و دانشجویان در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر این دانشگاه برگزار شد.
جشن بزرگ انتظار در دانشگاه تفرش برگزار شد

حجت الاسلام محسن گمار از کارشناسان مذهبی در این مراسم گفت:بهترین عمل انتظار فرج است و منتظران باید برای مواجه شدن با موضوع انتظار ضمن حفظ نشاط وضع موجود خود را به وظع مطلوب تغییر دهند.

وی با بیان این که دوران دانشجویی یکی از دوران طلایی هر شخص است افزود: یکی از بسترهای تغییر وضع موجود به وضع مطلوب حضور فعال دانشجویان در تشکل های دانشجویی است.

حجت الاسلام گمار تصریح کرد: یکی از اتفاق های خوشایند دوران دانشجویی، بهره جستن از دیدگاه های یکدیگر و جمع شدن در کنار یکدیگر طبق یک قاعده برای رسیدن به نشاط و حرکت از وضع موجود به وضع مطلوب است.

برگزاری استندآپ کمدی توسط "سید محسن هاشمی"سومین مرد خنده کشور، شعر سرایی توسط "مجید تال" از شاعران آیینی برجسته کشور، اکران کلیپ دانشجویی،اجرای تواشیح و اجرای مسابقه از دیگر برنامه های جانبی این مراسم بود که با استقبال دانشجویان روبرو گردید.

تمام

خبرنگار:سمیه هدایتی