تریبون آزاد دانشجویی با عنوان انتخاب انقلابی و اقتصاد انقلابی در دانشگاه تفرش برگزار شد

تریبون آزاد دانشجویی با عنوان انتخاب انقلابی و اقتصاد انقلابی روز یکشنبه ۲۴ اردیبهشت در صحن دانشکده علوم دانشگاه تفرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در این تریبون  که با استقبال دانشجویان مواجه شد ، دانشجویان با آراء و اندیشه های مختلف به بیان نظرات خود در مورد انتخاب انقلابی و اقتصادانقلابی پرداختند.

گفتنی است تریبون آزاد دانشجویی انتخاب انقلابی و اقتصاد انقلابی، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش برگزار گردید .

تمام

خبرنگار: سمیه هدایتی