جشن بزرگ نیمه شعبان و روز جوان در دانشگاه برگزار شد

جشن بزرگ نیمه شعبان و روز جوان در دانشگاه برگزار شد

در آستانه فرارسیدن میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج)جشن بزرگ نیمعه شعبان عصر روز گذشته به همت کانون دانشجویی اهل بیت و مهدویت وحمایت مدیریت فرهنگی دانشگاه در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر دانشگاه تفرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی حجت الاسلاممهدی فاطمی منش کارشناس  برنامه های تلویزیونی در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و میلاد امام زمان (عج) گفت: امام زمان (عج) با ظهور خود جهان را اصلاح و پر از عدل و داد می نماید که لایه های اولیه یاران حضرت ۳۱۳ نفر می باشندکه به عنوان اولین مجموعه در عصر ظهور به آن حضرت ملحق می شوند.

برگزاری برنامه های متنوع از جمله استند آپ کمدی، صندلی داغ، تقدیر از جهادگران از مهمترین برنامه های جانبی این مراسم بود که با استقبال دانشجویان روبرو گردید.

لازم به ذکر است یکی از برنامه جذاب این جشن، برآورده شدن آرزویکی ازایتام تحت حمایت کمیته امداد شهرستان تفرش مبنی بر برگزاری جشن تولدبود که با دست های مهربان اعضاء کانون های دانشجویی اهل بیت و مهدویت دانشگاه تفرش برآورده شد.

تمام

خبرنگار:سمیه هدایتی