اختتامیه مسابقات فوتسال جشنواره بهار ۹۶دانشگاه تفرش با حضور علی پروین اسطوره فوتبال ایران برگزار شد.

آیین اختتامیه مسابقات فوتسال جشنواره بهار ۹۶دانشگاه تفرش شامگاه دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه  با حضور علی پروین اسطوره فوتبال ایران ، سرپرست دانشگاه تفرش ، فرماندار شهرستان و دانشجویان در  سالن ورزشی شهید شهریاری این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این دوره از  مسابقات که به همت اداره تربیت‌بدنی و فوق‌برنامه دانشگاه و همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار گردید کاپ تیم های اول تا سوم توسط کاپیتان و مربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس تهران به تیم های برتر اهدا گردید.

لازم به ذکر است تیم های فوتسال "شاهین"، "بهمن چی" و "مردان آنجلس" به ترتیب مقام های اول تا سوم این دوره از مسابقات را کسب نمودند.