اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی پیشرو دانشگاه تفرش انتخاب شدند

۳۰ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۷ کد : ۲۶۹۶ اخبار
با برگزاری انتخابات شورای مرکزی انجمن اسلامی پیشرو دانشجویان دانشگاه تفرش هفت عضو رسمی این شورا انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی و به نقل از انجمن اسلامی پیشرو دانشجویان دانشگاه تفرش در این انتخابات، وحیدرضا زنده نام، زهرا وحیدی فر، ثمین سرآبادانی، غزاله امجدی، رضا معصومی، محمد مهدی پور، امیر حسین امیری به عنوان اعضای شورای مرکزی این انجمن برگزیده شدند.

براساس این گزارش، پس از برگزاری جلسه اول شورای مرکزی انجمن اسلامی  پیشرو دانشگاه تفرش، وحیدرضا زنده نام به عنوان دبیرتشکل، زهرا وحیدی فر به عنوان نایب دبیر و دبیر کمیسیون تشکیلات، ثمین سرآبادانی به عنوان دبیر کمیسیون آموزش، غزاله امجدی به عنوان دبیر کمیسیون بانوان، رضا معصومی به عنوان دبیر کمیسیون فرهنگی، محمد مهدی پور به عنوان دبیر کمیسیون رسانه و امیر حسین امیری به عنوان دبیر کمیسیون مالی و تدارکات این تشکل دانشجویی انتخاب شدند.

لازم به ذکر است علی جوزی نیز به انتخاب اعضای شورا به عنوان عضو شورا بدون حق رای به عنوان دبیر کمیسیون سیاسی انتخاب گردید.

آخرین ویرایش۰۴ تیر ۱۳۹۶