یک اثر دانشجویی از دانشگاه تفرش نامزد نهایی جشنواره تیتر۱۰ شد

مقاله علمی فنی و مهندسی مجله تخصصی عمران دانشگاه تفرش با موضوع "مکانیسم خرابی پلاسکو و لزوم مطالعات مهندسی ایمنی"به سردبیری علی سورکی و نوشته شده توسط مجتبی احمدی نامزد نهایی جشنواره تیتر۱۰شد.
یک اثر دانشجویی از دانشگاه تفرش نامزد نهایی جشنواره تیتر۱۰ شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش و به نقل از دبیرخانه دهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی، پس از برگزاری داوری مرحله نهایی (مرحله سوم) ، نامزدهای دریافت جایزه در بخش‌های پنج‌گانه آثار برگزیده، نشریات برگزیده، بخش ویژه، نویسندگان برتر و بخش مجازی مشخص شد.

براساس این گزارش در مرحله نهایی داوری، ۱۰ اثر برگزیده هر رسته با حضور اساتید و پیشکسوتان روزنامه‌نگاری در محل دبیرخانه جشنواره تیتر ۱۰ مورد بررسی و داوری قرار گرفت و در نهایت نامزدهای نهایی در رسته‌های مختلف تعیین شدند.

لازم به ذکر است دهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی با عنوان "تیتر ۱۰" با شعار "مسئولیت اجتماعی دانشگاه، نقادی منصفانه و آزادانه" در پنج بخشِ آثار برگزیده، نشریات برگزیده، بخش ویژه، فضای مجازی و نویسندگان برتر برگزار شد.