نشست معاونان دانشجوئی دانشگاهها وموسسات آموزش عالی سراسرکشور

دکتر محمد حبیبی معاون محترم دانشجویی دانشگاه تفرش در نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور که در دانشگاه امیرکبیر برگزار گردید شرکت نمود.

به گزارش معاونت دانشجویی دانشگاه، در این نشست که در تاریخ 15 و 16 شهریور ماه سال جاری برگزار گردید مسئولین سازمان امور دانشجویان کشور به ارائه نقطه نظرات و سیاست های کلی سازمان پرداخته و گزارشی از عملکرد یک ساله خود را به معاونین ارائه نمودند.

دکتر صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان نیز در این نشست به تبیین سیاست های سازمان در سطح کلان پرداخت .

سخنرانی دکتر نجفی سرپرست محترم وزارت علوم پیرامون مسائل حوزه دانشجوئی دانشگاههاوارائه رهنمودهای لازم از مهمترین موارد مطرح شده در این نشست بود.

تشکیل کمیسیون های سه گانه "تغذیه"، "خوابگاه های دولتی" و "خوابگاه های خودگردان" و اطلاع رسانی پیرامون نتایج این کمیسیون ها توسط دبیر کمیسیون به عموم  ، برگزاری نشست پرسش و پاسخ با حضور مسئولین و قرائت بیانیه از دیگر برنامه های جانبی این نشست بود.