برگزاری نشست اعضاءمحترم هیات علمی وهیات رئیسه دانشگاه تفرش با نماینده محترم تفرش در مجلس شورای اسلامی

۰۲ مرداد ۱۳۹۶ | ۲۲:۲۳ کد : ۲۷۳۵ اخبار
نشست اعضاء محترم هیات علمی وهیات رئیسه دانشگاه تفرش با نماینده محترم مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی روز دوشنبه دوم مردادماه با حضور فرماندار محترم تفرش در محل دانشگاه تفرش برگزار شد.

در این نشست دکتر حمیدرضا صبا رییس دانشگاه تفرش ضمن خیر مقدم به حاضرین گزارشی از عملکرد سه ماهه خود در دوران سرپرستی دانشگاه ارائه نمودند.

سپس نماینده محترم مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک هفته کرامت و انتصاب آقای دکتر حمیدرضا صبا از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی به سمت ریاست دانشگاه تفرش به بیان دیدگاههای خود پرداختند.

درادامه آقای محمدحسینی ضمن تاکید نسبت به استقلال دانشگاه تفرش با تکیه بر وحدت وهمدلی دانشگاهیان بر توسعه همه جانبه دانشگاه درکلیه زمینه ها خصوصا افزایش دانشجواشاره نمودند .

در این دیداراعضاءمحترم هیات علمی دانشگاه به بیان دیدگاهها وارائه نقطه نظرات خود جهت توسعه دانشگاه پرداختند.

نماینده محترم مجلس  ضمن تبادل نظر با این عزیزان اظهار نمودند با تلاش وپیگیریهای مستمراز تمام ظرفیتهای خود در جهت توسعه دانشگاه استفاده خواهند کرد.

بازدیداز پروژه های عمرانی نیمه تمام وآماده بهره برداری دانشگاه از دیگر برنامه های این نشست بود.

آخرین ویرایش۱۱ مرداد ۱۳۹۶