کسب مقام اول جشنوار مالک اشتر توسط بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش

۲۴ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۲ کد : ۲۷۵۶ اخبار

بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش مقام اول جشنوار مالک اشتر را کسب نمود.

به گزارش روابط عمومی در طی جلسه ای که روز دوشنبه مورخ ۹۶/۵/۲۳ با حضور نمایندگانی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان تهران ، فرماندهی سپاه استان مرکزی ، نمایندگان ولی محترم فقیه و همچنین فرماندهان و اعضای پایگاه های بسیج استان مرکزی برگزار شد، پس از ارزیابی های انجام گرفته در تمام زمینه های فعالیت های پایگاه های بسیج استان مرکزی، #بسیج_دانشجویی_دانشگاه_تفرش مفتخر به دریافت عنوان "موفق ترین پایگاه" استان مرکزی بین ۷۷ پایگاه فعال این استان از سوی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گردید.

بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش تمام توان خودرا در راستای تحقق تدابیر فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) به جهت خشنودی و رضایت خداوند متعال و امام عصر(عج) به کار میگیرد تا بتواند قدمی در راستای ظهور حضرت ولی عصر(عج) بردارد.