دیدار مسئولین دانشگاه تفرش با امام جمعه شهرستان تفرش

۳۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۵ کد : ۲۷۵۹ اخبار
رئیس دانشگاه ،سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مسئولین بسیج اساتید و کارکنان، معاونین و مدیران دانشگاه با امام جمعه شهرستان تفرش دیدار و انتصاب ایشان را تبریک گفتند.
دیدار مسئولین دانشگاه تفرش با امام جمعه شهرستان تفرش

به گزارش روابط عمومی، دکتر حمیدرضا صبا رئیس دانشگاه در این دیدار ضمن عرض تبریک انتصاب ایشان به سمت امام جمعه شهرستان تفرش گزارشی از وضعیت موجود دانشگاه ارائه نمودند.

امام جمعه شهرستان تفرش در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از خدمات رسانی مسئولین و اساتید دانشگاه تفرش گفت :شهرستان تفرش مهد علما و مفاخر علمی و فرهنگی کشور است ودر این راستا رسالت ما معرفی این گنجینه های علمی به جوانان و جامعه دانشگاهی است.

حجت الاسلام خدامی با اشاره به انجام برنامه ها و پروژه های فرهنگی در دانشگاه ها بر افزایش کیفیت برنامه های فرهنگی تاکید و خواستار برگزاری کارگاه های آموزشی جهت اثر بخشی بیشتر این خدمات در جامعه شد.

وی ادامه داد: دانشگاه مرکز تولید و تربیت مدیران آینده کشور است و باید تحول گرا، انقلابی  و دارای موضع بوده و با تجلیل، تشویق و تکریم علم به موثر ترین مکان برای کارهای مهم فرهنگی تبدیل گردد.

ارائه گزارش توسط معاونین و مدیران آموزشی، پژوهشی و فرهنگی از دیگر برنامه های جانبی این دیدار بود.

آخرین ویرایش۰۱ شهریور ۱۳۹۶