اردوی جهادی خواهران دانشجوی دانشگاه تفرش به پایان رسید

اردوی جهادی خواهران دانشجوی دانشگاه تفرش روز ۱۳ شهریور ماه سال جاری پس از ده روز برگزاری به کار خود خاتمه داد.
اردوی جهادی خواهران  دانشجوی دانشگاه تفرش به پایان رسید

به گزارش بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش ، این اردو از تاریخ 3 الی 13 شهریور ماه در سه روستای هفتان، محمدآباد و قزلقاش و با شرکت 25 نفر از دانشجویان به پایان رسید.

برگزاری کلاس های فرهنگی و آموزشی، چرم دوزی ، برگزاری نماز جماعت در مساجد روستاها و برگزاری دعای عرفه و نماز عید قربان ، دیدار با خانواده شهدا، پخش قاب هایی به رسم یادبود به اهالی روستاها ، برگزاری مسابقه آشپزی و نمایشگاه صنایع دستی در روستا ، حضور پزشک در روستا و ویزیت و توزیع رایگان دارو و ... از جمله برنامه های اجرا شده در این اردو بود.

لازم به ذکر استروز سه شنبه ۷شهریورماه دکتر صباریاست دانشگاه ودکتر قاضی زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  ودکتر حبیبی معاونت دانشجویی وفرهنگی به همراه جمعی از مسئولین محلی از اردوی جهادی خواهران دانشجو در روستای هفتان شهرستان تفرش بازدید ودر جریان اقدامات آنها قرار گرفتند.