پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

رئیس دانشگاه در پیامی آغاز سال تحصیلی را به اساتید، دانشجویان و کارکنان تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی، متن این پیام به شرح زیر است:

در آستانه بهار علم ودانش وشروع فصلی دیگر از علم آموزی وپویایی وپژوهشگری آغاز سال جدید تحصیلی را به تمامی دانشگاهیان علی الخصوص دانشجویان ورودی جدید تبریک وخیرمقدم عرض می نماییم.

امید است با همت وتلاش کلیه اساتید وکارکنان دانشگاه تفرش بتوانیم گامهای مهمی در جهت رشد وشکوفایی میهن اسلامی خود برداشته وبا ایمان وپشتکار خود در ایجاد بستری مناسب جهت بالندگی استعدادهای شما دانشجویان پر تلاش ایران اسلامی همواره کوشا باشیم.

از درگاه خداوند متعال برای کلیه اعضاء محترم هیئت علمی و کارکنان زحمتکش دانشگاه تفرش آرزوی موفقیت و برای دانشجویان عزیز عزت وسربلندی وطی مدارج بالاتر علمی را خواستارم.

حمید رضا صبا

رییس دانشگاه تفرش