دیدار رئیس دانشگاه تفرش با خانواده شهدا و ایثارگران دانشگاه

به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس رئیس دانشگاه تفرش به پاس مجاهدت‌ها و صبوری‌ خانواده معظم شهدا و ایثارگران با دو خانواده شهید این دانشگاه  دیدار و از آنان تجلیل نمودند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر صبا  در این دیدار گفت: هفته دفاع مقدس فرصتی مناسب برای تقدیر و تجلیل از ایثار و جانفشانی رزمندگان است که با بذل جان خود  ایثار و گذشت را به ما آموختند.

وی افزود: هم‌اکنون شاهد امنیت و دستاوردهای بزرگی در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری  در کشور هستیم که در سایه رشادت‌های شهدا حاصل شده است.

در این دیدار  که سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، مسئولین بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان وجمعی از مدیران دانشگاه تفرش حضور داشتند مسئولان دانشگاه‌ تفرش با خانواده‌های شهیدان " حسین شاهمیری" و" حسین محمودیان" دیدار نمودند.