برگزاری پنج کارگاه آموزشی با حضور مدیران و کارشناسان وزارت علوم در دانشگاه تفرش

پنج کارگاه آموزشی ویژه کارکنان و اعضاء هیات علمی روز دوشنبه با حضور تعدادی از مدیران و کارشناسان وزارت علوم در دانشگاه تفرش برگزار گردید.
برگزاری پنج کارگاه آموزشی با حضور مدیران و کارشناسان وزارت علوم در دانشگاه تفرش

به گزارش روابط عمومی، رییس دانشگاه تفرش در آیین آغاز به کار این کارگاهها ی آموزشی گفت:اهمیت  بحث بازآموزی و به روز کردن اطلاعات در همه جوامع و ادارات بخش خصوصی و دولتی بر کسی پوشیده نیست و این دانشگاه نیز به دلیل اهمیت این موضوع سال تحصیلی جدید خود را با برگزاری این چهار کارگاه آموزشی آغاز نموده است.

دکتر "حمید رضا صبا" افزود: برگزاری کارگاه های آموزشی بستری مناسب برای حرکت به سمت پویایی در بخش کارمندی و هیات علمی و استفاده از پتانسیل های بالقوه است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش نیز در این مراسم گفت:در عصر کنونی، برگزاری چنین کارگاه هایی به منظور پویایی آموزشی و اداری دانشگاه ها الزامی و ضروری است.

دکتر "اسماعیل نظری" افزود: ایجاد بسترهای لازم به منظور ارتباط بین دانشگاه و وزارت علوم از دیگر مزیت های برگزاری این کارگاه های آموزشی است.

دکتر چگینی معاونت اداری مالی و توسعه منابع دانشگاه تفرش نیز در این مراسم گفت: تحول اداری، افزایش دانش کاری و آموزش و بازآموزی کارکنان مهمترین اهداف برگزاری کارگاه های آموزشی است که به جدیت از سوی دانشگاه در حال انجام است.

گفتنی است کارگاه  آموزشی" تبیین آیین نامه ها ومقررات آموزشی "با حضور" بهزاد محمدنژاد" مدیر محترم گروه برنامه ریزی آموزشی ودرسی وزارت علوم در دانشگاه، "کارگاه آموزشی آیین نامه ها ومقررات اداری ومنابع انسانی" با حضور دکتر"علیرضا مرادی" معاون محترم امور منابع انسانی اداره کل اموراداری وپشتیبانی وزارت علوم و آقای "سیدجواد موسوی "رئیس محترم اداره انتصابات وترفیعات وانتقالات وزارت علوم، "کارگاه آموزشی الزامات وانتظارات تدوین برنامه های درسی دانشگاهی" با حضور آقای" بهزاد محمدنژاد" مدیر محترم گروه برنامه ریزی آموزشی ودرسی وزارت علوم  ،"کارگاه آموزشی حوزه روابط بین الملل " با حضور "دکتر کرمی" عضومحترم هیات علمی مرکز روابط بین الملل وزارت علوم  و"کارگاه آموزشی حوزه معاونت پژوهشی" با حضور "دکتر علیایی"  معاون محترم دفتر حمایت وپشتیبانی امور پژوهشی وفناوری وزارت علوم در دانشگاه تفرش برگزار و با استقبال کارکنان و اعضاء محترم هیات علمی روبرو گردید.

انتهای پیام

خبرنگار: سمیه هدایتی