در دومین روز از هفته بسیج صورت گرفت مراسم تجلیل از دانشجویان جهادگر اردوی جهادی دانشگاه تفرش

دانشجویان جهادگر اردوی جهادی امت واحده دانشگاه تفرش روز سه شنبه از سوی هیئت رئیسه این دانشگاه طی مراسمی مورد تقدیر قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی، مراسم تجلیل از  این جهادگران اردوی جهادی امت واحده باحضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه،معاونت اداری مالی و معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) دانشگاه تفرش برگزار گردید.

گفتنی است اردوی جهادی  ۲۵ نفر از خواهران دانشجوی دانشگاه تفرش از تاریخ ۳ الی ۱۳ شهریور ماه در سه روستای هفتان، محمدآباد و قزلقاش و اردوی جهادی  ۴۰ نفر از برادران این دانشگاه از ۱۳ تا ۲۳ تیرماه سال جاری به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش در سه روستای محمدآباد، هفتان و قزلباش از توابع بخش مرکزی شهرستان برگزار گردید.

انتهای پیام

خبرنگار: سمیه هدایتی