کسب سهمیه حضور در المپیاد توسط دانشجویان بدمینتون کار دانشگاه تفرش

مدیر اداره تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه تفرش از کسب سهمیه حضور در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور توسط دو نفر از دانشجویان بدمینتون کار این دانشگاه در رقابت های منطقه چهار کشور خبر داد.
کسب سهمیه حضور در المپیاد توسط دانشجویان بدمینتون کار دانشگاه تفرش

به گزارش روابط عمومی ، پرویز رجبی گفت: محمد حسین ثانی و محمد مهدی محمودی راد دانشجوی این دانشگاه در رقابت های بدمینتون دانشگاه ها و موسسات آموزشی عالی منطقه چهارکه به میزبانی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد، توانستند در دوبل آزاد مقام قهرمانی را کسب و سهمیه حضور در  چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور که تابستان سال آینده به میزبانی دانشگاه شیرازبرگزار می شود را از آن خود کنند.

وی تصریح کرد: در بخش انفرادی آزاد نیز آرش گزی دیگر دانشجوی دانشگاه تفرش نیز در سکوی سوم قرار گرفت .

انتهای پیام

خبرنگار: سمیه هدایتی