برگزاری تجمع اعتراض آمیز دانشگاهیان و حوزویان تفرش در محکومیت ترامپ در شناسایی قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی

جمع زیادی از طلاب، روحانیان و دانشگاهیان دانشگاه تفرش روز شنبه ۲۵ آذرماه در محکومیت ترامپ رییس جمهوری آمریکا در شناسایی قدس (بیت المقدس) به عنوان پایتخت رژیم غاصب صهیونیستی در صحن دانشکده علوم دانشگاه تفرش تجمع کردند.

به گزارش روابط عمومی در این تجمع که حجت الاسلام عباس سمرقندی رئیس دفتر امام جمعه محترم شهرستان تفرش، سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش، استادان، کارکنان و دانشجویان  حضور داشتند معترضان دستور نابخردانه و ظالمانه ترامپ در انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس را به شدت محکوم کردند.تجمع کنندگان با سردادن شعارهایی ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی ، اعلام کردند قدس متعلق به اسلام و بخشی از پیکر و هویت امت اسلامی است.

این تجمع با قرائت بیانیه هر سه تشکل دانشگاه تفرش در واکنش به توطئه های جدید شیطان بزرگ امریکا پایان یافت.

انتهای پیام

خبرنگار: سمیه هدایتی