مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی در دانشگاه تفرش برگزارشد

مراسم گرامیداشت سالروز حماسه ۹ دی با حضور مسئولین ،کارکنان و دانشجویان در یادمان شهدای گمنام دانشگاه تفرش برگزار شد.
مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی در دانشگاه تفرش برگزارشد

به گزارش روابط عمومی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تفرش در این مراسم گفت: ۹ دیماه روز بصیرت ملت ایران است که به دلیل مجاهدت ملت ایران در حفظ جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ماندگار شد.

دکتر " محمد حبیبی" با بیان اینکه کسانی می توانند حافظ جمهوری اسلامی باشند که دارای دو مشخصه صبر و بصیرت باشند ادامه داد:  عنصر بصیرت، ۹ دی را آفرید و صبر نیز قطعات گمشده پازل فتنه ۸۸ را با گذشت زمان در جلوی دیدگان همگان ترسیم نمود.

وی ادامه داد: در فتنه سال ۸۸ ظلمی آشکار در این سال به نظام، انقلاب و آرای ۴۰میلیونی مردم شد، اما خداوند به خاطر صبر و ایستادگی مردم و رهبر انقلاب، توطئه کسانی را که فکر می کردند با جهل و ناآگاهی می توانند نظامی را که برای آن هزینه های زیادی شده بود خدشه دار و باعث ناامیدی و بی اعتمادی مردم گردند، خنثی  و ریشه کن نمود.

در پایان این مراسم که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تفرش برگزار شد، شرکت کنندگان پس از قرائت فاتحه به مقام شامخ  شهیدان گمنام ادای احترام نمودند.

انتهای پیام

خبرنگار: سمیه هدایتی