دانشگاه تفرش نایب قهرمان مسابقات تکواندو دانشگاه های منطقه ۴ کشورشد

رئیس اداره تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه تفرش از نایب قهرمانی تیم تکواندو پسران دانشگاه تفرش در مسابقات قهرمانی تکواندو دانشگاه ها و موسسات آموزشی عالی منطقه چهار خبر داد.
دانشگاه تفرش نایب قهرمان مسابقات تکواندو دانشگاه های منطقه ۴ کشورشد

"پرویز رجبی" روز شنبه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت:  در این دوره از مسابقات که با حضور 9 تیم از دانشگاه ها و موسسات آموزشی عالی منطقه چهار  و به میزبانی دانشگاه صنعتی اراک برگزار ­شد، دانشگاه تفرش با کسب دو مدال طلا و یک برنز  بر سکوی نایب قهرمانی ایستاد.

وی ادامه داد: همچنین  دانشجویان" مهدی اسدی" و"محسن حاجیلویی"  توانستند با کسب دو مدال طلا سهمیه حضور در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور که تابستان سال آینده به میزبانی دانشگاه شیرازبرگزار می شود را از آن خود کنند.

رئیس اداره تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه تفرش کسب مدال برنز این دوره از مسابقات توسط دانشجو "پارسیا عمرواعلایی" را از دیگر افتخارات تیم تکواندو پسران دانشگاه تفرش عنوان نمود.

علی زندی ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۴
به امید موفقیت روز افزون دانشجویان عزیز